Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Устај! Време је за школу.

ОШ "Лаза Костић"

Милентија Поповића 72, Нови Београд

Списак службених меилова

images

Јеловник у боравку

jelovnik

ПП служба

Саветодавни рад са родитељима

Уторком
11 до 14 часова


Четвртком
13 до 16 часова

Пријава корисника

Сада на сајту

Ko je na mreži: 11 gostiju i nema prijavljenih članova

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Активности Клуба родитења и наставника за новембар 2018.

 

И у новембру месецу Клуб родитеља и наставника наставља са редовним активностима:

  • 15. 11. (18.00) Свечана сала ПОНОВО РАДИ БИОСКОП – након успешног страта биоскопске сезоне, настављамо и у новембру са пројекцијама. Избор филма смо препустили Марку Грубачу, водитељу овог програма, а о избору вас обавештавамо ускоро.
  • 27.11. (18.00)ШКОЛСКА БИБЛИОТЕКАОТВОРЕНА ВРАТА: КАКО УСПЕШНО ПРЕБРОДИТИ ИЗАЗОВЕ ПОЛАЗКА У ПРВИ И ПЕТИ РАЗРЕД, трибинау термину отворених врата биће организована трибина на тему изазова везаних за кључне транзиционе периоде у образовању, као што је полазак у први и пети разред. Дефектолог Александра Слијепчевић и стручна служба школе ће помоћи родитељима да боље разумеју изазове везане за ове моменте, као и да размене мишљења како се најбоље може школа, а како родитељи припремити и помоћи.

Поред ове активности, Александра наставља са групним радом са родитељима који су показали интересовање за ову врсту подршке, на прошлим отвореним вратима. О терминима рада са групом, пријављени родитељи ће бити обавештени појединачно. Уколко је неко од родитеља заинтересован, може се пријавити на емејл: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

  • ПОСЕТА НАРОДНОЈ БАНЦИ – и у овој школској години Клуб родитеља и наставника наставља са програмом посета и учествовања у радионицама других институција у граду. Прва на реду је посета ученика VIII разреда Народној банци и учешће у једној од њихових радионица.
  • ПРЕВЕНЦИЈА ПУШЕЊА . – у сарадњи са фондацијом „ Пропулсион“,  Клуб реализује пројекат „Мисија: Кисеоник“ који има за циљ превенцију пушења. У оквиру поројекта одабрани ученици од 10 до 12 година наше школе имаће прилику да се кроз радионице упознају са основним вештинама видео продукције. Ученици ће након ових радионица снимити вебизоде на теме које се тичу превенције пушења, које ће даље познати млади youtube-ри промовисати на својим каналима.
  • ИЗВИЂАЧИ – настављају се редовни сусрети недељом; Заинтересовани могу се информисати на емејл: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Више информација о раду, активностима и састанцима Клуба родитеља и наставника  можете добити на Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Видимо се и у новембру на некој од најављених активности.

Сви су добродошли!!!

Клуб родитеља и наставника

Програм Клуб нов

 

Уџбеници 2019/2020

book page turn 03

Бројач посета

00221024
Данас
Јуче
Ове недеље
Овог месеца
Укупно
172
219
755
2695
221024

Your IP: 147.91.26.85
21-01-2021 12:10

Распоред звона

Copyright © 2021 High School Rights Reserved.