Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Устај! Време је за школу.

ОШ "Лаза Костић"

Милентија Поповића 72, Нови Београд

Списак службених меилова

images

Јеловник у боравку

jelovnik

ПП служба

Саветодавни рад са родитељима

Уторком
11 до 14 часова


Четвртком
13 до 16 часова

Пријава корисника

Сада на сајту

Ko je na mreži: 11 gostiju i nema prijavljenih članova

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

ОБАВЕШТЕЊЕ

Активности Клуба родитеља и наставника за март, 2020.

У марту, Клуб родитеља и наставника наставља са редовним активностима:

  • Радионице Креативне математике (у договору са учитељима)– радионице ће бити реализоване у свим одељенима III разреда.
  • 07. и 08. март Школа оријентације, планинарска секција: ПСК ”Победа” реализујe школу оријентације у природи, трећи викенд за редом, на Кошуњаку. Место поласка, Факултет спорта и физичке културе у 11.00 часова (оба дана). Ово је уједно и припрема за такмичење које ће се одржати у 14. марта на Фрушкој гори. Информације о програму: Ранко Краљ, 069.72.75.74, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
  • 08. марта (13.00- 15.00), OРkиЦA дружење са псима, Хала 1 Београдског сајма: у оквиру Међународне изложбе паса свих раса – ЦАЦИБ 2020 деца ће имати прилику да чују, виде и опробају се са својим куцама у забавној псећој дисциплини ”Агилити”. Ако нису у прилици да поведу куцу, упознаће се са једном од куца кинолошког друштва, који је домаћин дешавања. Ово је најава новог програма радионица и акција ОРкиЦе у нашој школи. 
  • 19. март (18.30-20.00) Програм подршке безбедности деце на интернету- улога родитеља: Програм се реализује уз подршку Националне асоцијације родитеља и наставника Србије и Save the Children организације. Радионицу о томе како родитељ да подржи дете да безбедно користи интернет реализују Дејана Даљевић Краљ и Јелена Дробњак Рађеновић.  Радионица je предвиђена за родитеље V и VI разреда.
  • 26. март од 18.00 (Свечана сала) Поново ради биоскоп!
  • Сваке недеље од 12.00 до 14.00 (хол школе) Стони тенис за децу, родитеље и наставнике
  • Часови кинеског језика – у сарадњи са Конфуције институтом, реализују се бесплатне радионице кинеског језика, и то по следећем распореду: среда и петак (18.00 – 18.45) за ученике нижих и старијих разреда (у истом термину).

Више информација о раду, активностима и састанцима Клуба родитеља и наставника  можете добити на Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Видимо се и у новембру на некој од најављених активности.

Клуб родитеља и наставника

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Активности Клуба родитеља и наставника за месец април, 2019.

 У априлу, Клуб родитеља и наставника наставља са редовним активностима:

  • ПОСЕТА НАРОДНОЈ БАНЦИ – у зависности од распореда радионица, посета ће бити организована током априла месеца за ученике 7. разреда на тему „Мој буџет и ја“. Заинтересовани ученици и родитељи се могу јавити психологу за више информација.
  • 16.04. од 18.30 (Библиотека) ОТВОРЕНА ВРАТА: „Шта је емоционална интелигенција и како подстицати њен развој код деце“. У разговору са Невеном Ловринчевић открићемо како се развија емоционална интелигенција: а. као лична компетенција (разумевање и прихватање и управљање емоцијама), б. као друштвена компетенција (развијање способности да разумемо осећања других, боље комуницирамо и остваримо квалитетније односе, да превенирамо и заштитимо се од агресивног и насилничког поншања), ц. основ за јачање индивидуалних снага кроз упознавање и усвајање метода и техника за рад са децом да контролишу емоције, развијају социјалне вештине, и усвајају ненсилне облике комуникације.

Невена Ловринчевић, психолог и психотерапеут, ауторка је бројних водича за родитеље (издавач Креативни центар), реализаторка акредитованих семинара за наставнике и оснивачица Центра за психолошку едукацију.

  • Програм ОРкиЦЕ (НВО Орка) Програм подразумева рад у мањим групама мешовитог узраста (III - VI разред) који пролазе program радионица и локалних акција на различите теме у области добробити животиња и заштите природе и животне средине. Радионице се одржавају у новом термину због надокнаде часова, средом од 19.00- 20.00. Поред радионица предвиђено је да се са групом организују акције на ове теме, као и заједнички излети и истраживање у природи (информације о програму: 063.13.26.576, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

 

  • 18.04. од 18.30 (Свечана сала) Поново ради биоскоп! – Пројекција анимираног филма „Мираи“.
  • ИЗВИЂАЧИ – настављају се редовни сусрети недељом. Заинтересовани могу се информисати на емејл: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Више информација о раду, активностима и састанцима Клуба родитеља и наставника  можете добити на Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Видимо се и у априлу на некој од најављених активности.

Сви су добродошли!!!

Клуб родитеља и наставника

Уџбеници 2019/2020

book page turn 03

Бројач посета

00221024
Данас
Јуче
Ове недеље
Овог месеца
Укупно
172
219
755
2695
221024

Your IP: 147.91.26.85
21-01-2021 12:10

Распоред звона

Copyright © 2021 High School Rights Reserved.